میکرونیدلینگ جهت درمان و برطرف کردن اسکارهای پوست

در واقع تکینک میکرونیدلینگ بر این اساس است که مجموعه ای از سوزن ها وارد پوست می شوند. در تکنیک میکرونیدلینگ سوزن ها با یک سرعت و فرکانس خاصی با بالا و پایین رفتن به داخل پوست نفوذ می کنند. زخم هایی که در اثر این سوزن ها ایجاد می شود، باعث می شود که در مرحله ترمیم پوست بعضی از مشکلات پوستی کاملا بهبود پیدا کنند یا برطرف شوند. به این روش میکرونیدلینگ گفته می شود. به دلیل این که سرعت ورود و خروج سوزن نسبتا زیاد است و سوزن ها خیلی ظریف هستند، میکرونیدلینگ در میان روش های مختلف جزء روش های کم درد تلقی می شود. طوری که با کرم بی حسی می توان درد بیمار را کاملا کنترل کرد.

کاربرد های میکرونیدلینگ

درمان جوشگاه ها و اسکارهای آکنه

جوشگاه ها و اسکارهای مربوط به زخم های جراحی قدیمی:

تکنیک میکرونیدلینگ در درمان زخم هایی که به آن ها زخم های آتروفیک گفته می شود موثر است.به این معنا که پوست نازک شده است و حالت پوست پیازی پیدا کرده است. هم چنین در مورد اسکاهایی که حالت برجسته دارند که اصطلاحا حالت هایپرتروفیک پیدا کرده اند می توان از میکرونیدلینگ استفاده کرد که آن را با نام کلوئید می شناسیم.

پاک کردن خالکوبی:

معمولا در خالکوبی ها ممکن است بعضی از مواد و رنگ هایی که استفاده می شود با لیزر بهبود پیدا نکنند یا حتی تشدید شوند. بنابراین میکرونیدلینگ یک روش نسبتا ایمن برای پاک کردن بعضی از انواع خالکوبی هایی است که با لیزر درمان نمی شوند. البته ممکن است در درمان میکرونیدلینگ تعداد جلسات متعددی نیاز باشد. اما میزان امنیت و بی عارضه بودن تکنیک میکرونیدلینگ نسبت به خیلی از روش های دیگر سطح بالاتری دارد. در واقع میکرونیدلینگ می تواند در بعضی از اقدامات درمانی اولین انتخاب باشد.

تغییرات رنگدانه ای پوست:

مهمترین و مشهورترین ضایعه ای که به سایر درمان ها نسبتا مقاوم است ولی میکرونیدلینگ می تواند در درمان آن کابرد داشته باشد درمان ملاسما است. ملاسما لک هایی است که روی گونه، پیشانی و پل بینی به خصوص در خانم ها بروز می کند . این مشکل در زمان بارداری معمولا تشدید می شود و درمان صد در صد و موثری به صورت قطعی برای آن وجود ندارد. یکی از راه هایی که پیشنهاد می شود، میکرونیدلینگ است.

ریزش مو:

در درمان ریزش مو نیز می توان از تکنیک میکرونیدلینگ به همراه داروهای ضد ریزش مو استفاده کرد. به این صورت که داروهای  ضد ریزش مو روی پوست ریخته و مرطوب می شود. سپس از میکرونیدلینگ برای انتقال دارو به داخل پوست استفاده می شود. نتایج این روش از یک درمان معمولی ضد ریزش مو معمولا موثرتر است.

در کنار میکرونیدلینگ یک اصطلاح دیگر به نام مزونیدلینگ به کار می رود که در واقع ترکیب استفاده از دارو های مزوتراپی و میکرونیدلینگ است. مزوتراپی با تزریق دارو توسط سرنگ و سر سوزن به تنهایی با درد و اذیت بیشتری همراه است. اما اگر دارو مزوتراپی روی پوست مالیده شود و توسط میکرونیدلینگ داروها به پوست راه پیدا کنند، بیمار درد کمتری دارد.

بنابراین از میکرونیدلینگ می توان در درمان جای جوش و زیبایی، جوان سازی پوست، پاک کردن لک های پوستی(ملاسما) و درمان ریزش مو استفاده کرد.

keyboard_arrow_up